login:
heslo:
přihlášení  (registrace)
neodhlašovat

 


Recepty   << zpět
Hovězí guláš na černém pivě
Vložil: zdenallicka


500g hovězí kýty (nebo kližky)
1 černé pivo
2 větší cibule
2 plnější kávové lžičky soli
3/4 l vody/vývaru
1/2 lžičky pepře
2 polévkové lžíce uzené červené papriky
5 vrchovatých lžic hladké mouky
5-6 lžic oleje/sádla
majoránka,česnek
Na oleji orestujte na větší kousky pokrájenou cibuli,opékejte do zlatohněda. Poté opečte na cibulce maso na kostky,doporučuju,aby maso bylo opečené spíš víc. Přidejte papriku,zarestujte,totéž udělejte s moukou. Zalejte pivem a 0,75 l vody/vývaru,přiveďte k varu a i s pokličkou dejte péct do trouby rozpálené na 150st. Takhle pečte 2 hodiny,tak 3x zkontrolujte. Po dvou hodinách ochutnejte maso,mělo by se rozpadat. Vyndejte z trouby,prolisujte do guláše česnek a ovoňte majoránkou. Dle preferencí přidejte sůl,pepř,česnek..



:: Maso  

žádná peckamohlo to být lepšív pohodědost dobrýúžasný
  Počet hodnotících: 24. Vytvořeno: 10.1.2015.


Komentáře
©2018, SLEPIČÁRNA