login:
heslo:
přihlášení  (registrace)
neodhlašovat

 


Recepty   << zpět
Ricottovo-špaldovo-parmazánové noky
Vložil: zdenallicka


250 g ricotty
30 g nastrouhaného parmazánu
1 žloutek
půl hrnku mouky (2/3 z toho množství špalda,zbytek pšenice)
1/2 lžičky soli
Vše smíchat a vypracovat těsto,které si rozdělím na čtvrtiny. Z těch vyválíte hada,nakrájíte na kousky,ty z jedné strany zmáčknu vidličkou. Vařit ve vroucí osolené vodě asi 2-3 minuty,pak opékat na troše másla.

Hodlám to zkusit i nasladko-místo parmazánu dám tvaroh na strouhání.

Množství je pro dva.



:: Bezmasé  :: Přílohy  

žádná peckamohlo to být lepšív pohodědost dobrýúžasný
  Počet hodnotících: 56. Vytvořeno: 1.8.2014.


Komentáře
©2018, SLEPIČÁRNA