login:
heslo:
přihlášení  (registrace)
neodhlašovat

 


Recepty   << zpět
Kváskový chléb v domácí pekárně
Vložil: kopytko


Na 1 kg pecen:

230 g kvásku
500 g mouky*
4 dcl vody (nutno vyzkoušet podle hustoty kvásku a typu mouky, já dávám vody spíš míň)
sůl, kmín, semínka dle chuti

* dávám kombinace podle toho, co zrovna mám. špaldová chlebová + žitná chlebová, špaldová obyč + špaldová celozrnná, pohanková...
Zamíchat, dát do pekárny, kde i vykyne - peču na program trvající cca 3,5 hod.



:: Chléb/pečivo  :: Domácí pekárna  

žádná peckamohlo to být lepšív pohodědost dobrýúžasný
  Počet hodnotících: 37. Vytvořeno: 3.4.2014.


Komentáře
©2018, SLEPIČÁRNA